Avengers: Endgame, Robert Downey Jr.'un Son MCU Filmi Olabilir

Birer birer eksiliyor dostlar...

Avengers: Endgame, MCU hayranları için acı verici bir şekilde geliyor. Zira filmin ardından bildiğimiz, sevdiğimiz karakterlerin bazılarına veda edeceğiz. Zaten Infinity War'un sonu yürekleri oldukça burkmuş fakat hem bu filmin geleceği hem de "toz olan" karakterlerin bazılarıyla devam filmi anlaşmalarının olması filmin duygusallığının etkisini azaltmıştı. Fakat Endgame'in şakası yok. Endgame'in sonunda MCU'da yer almayan karakterlerin, geri dönüş şansı neredeyse hiç yok.

İşte Endgame'in ardından gitme ihtimali olan karakterlerden birisi belki de en önemlisi Iron Man/Tony Stark'ı canlandıran Robert Downey Jr. Zira kendisinin Disney ile olan sözleşmesi bu filmin ardından sona eriyor. Ayrıca film evreninde Tony'nin önce sekreteri, sonra sevgilisi ve en son nişanlısı olan Pepper Potts da Endgame'in ardından MCU'ya veda edeceğini açıklamıştı.

Muhtemelen Chris Evans ve Downey Jr. ile sözleşme yenilenecekse bile yenilenmeme sebebi olası bir spoilerı önlemek için olabilir. Çünkü Infinity War'un ardından toz olan Peter Parker'ın Far From Home ile birlikte geri geleceği bilindiği için o duygusal sahne biraz anlamını yitirmişti.

Robert Downey Jr.'un olası vedası MCU'da ciddi anlamda bir devrin sonunu getirecektir. Zira kendisi 2008 yılından beri Iron Man/Tony Stark karakterini canlandırıyor. Hatta Hugh Jackman/Wolverine ve Patrick Stewart/Charles Xavier rollerinin ardından en uzun süre Marvel karakteri canlandıran aktör kendisi (yani onlara yetişme ihtimali en yüksek kişi).

YORUMLAR
Parolamı Unuttum