Avengers Infinity War Tanıtımında Thor Guardians of the Galaxy'i İkna Ediyor

Büyük buluşmaya vesile olan an!

Avengers Infinity War duyurulduğundan beri biliyoruz ki bu filmde Guardians of the Galaxy'i de göreceğiz. Hatta ekip Avengers ile omuz omuza mücadele verecek. Kahramanlarımız Thanos'u hep birlikte devirmeye çalışacak. Marvel'ın paylaştığı son televizyon tanıtımı ise Thor'un Guardians of the Galaxy üyelerini savaşa katılmaya dahil ettiği anı gözler önüne seriyor.

Gelin bildiklerimizi yeniden gözden geçirelim. Thor Ragnarok'un sonunda kahramanlarımız bir uzay gemisine atlayıp dünyaya doğru yola koyulmuştu. Fakat yolculukları devasa bir gemiyle karşılaşmalarıyla bölünmüştü. Yapılan açıklamalardan biliyoruz ki Thor, Loki ve Hulk'ın yolu Thanos ile kesişti. Burada inanılmaz bir kıyım yaşandı. Öyle ki Thor bilinçsiz bir şekilde uzayda süzülüyordu. Ta ki Guardians of the Galaxy onu bulup kendine gelmesine yardımcı olana kadar. Böylece kahramanımız kiminle mücadele ettiğini ve karşısındaki kötünün amacını öğreniyor. Şimdiye kadar kendi başlarına takılan bu ekibi de dünyaya davet ediyor. Tanıtımda Thor'un "Biliyorum, umut kalmamış gibi hissediyorsunuz. Fakat birlikte Thanos'u durdurabiliriz!" sözlerini sarf edişini duyuyoruz. Raccoon ise önce hayır dese de, daha sonra ekip adına "Biz de varız!" diyor. Bundan sonra rotanın dünya olduğunu, Gamora'nın Avengers'a Thanos'u birinci ağızdan anlatacağını tahmin ediyoruz.

Başlangıçtaki tüm olay akışı ortaya çıkmış gibi görünse de, Avengers Infinity War'un ceplerinde sayısız sürprizin olduğunu düşünüyoruz. Haklı mıyız, değil miyiz, 27 Nisan'da belli olacak. Haberde bahsettiğimiz tanıtımı ise hemen aşağıda bulabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum