Avustralyalı Oyuncular Persona 5 Royal Oynamaya Başladılar Bile

Türkiye’de ise halen satışa sunulmadı.

Persona 5 Royal’in çıkışına 5 gün kadar bir süre kaldı. Ancak Avustralyalı oyuncular bizlere göre daha şanslı, oyunu erkenden oynamaya başladılar bile.

Aslında Avustralya için de oyunun çıkış tarihi 31 Mart., tabii saat farkı nedeniyle aslında genel olarak bizden 1 gün kadar önce oynama şansına erişiyorlar oyunları. Ama bu sefer biraz daha erken oynama şansına erişiyorlar. EB Games, corona virüs salgını nedeniyle oyunu erkenden satışa sunmaya karar vermiş ve diğer elektronik ürün mağazaları da onu takip etmiş durumda.

Bizde durumlar ne diye soracak olursanız, oyunun çıkışına bu kadar yaklaşmışken halen Playstation Türkiye sitesinde satışa sunulmadığını görüyoruz. Zaten son dönemlerde iyice ıssızlaşmaya başladı site, ne Mart indirimleri geldi, ne haftanın indirimini görebiliyoruz, ne de tavsiye oyunu. Bakalım bu işin sonu nereye varacak.

Bu belirsizliği bir kenara koyup oyuna dönersek; Persona 5 Royal, 31 Mart’ta Batı ülkeleri için çıkışını gerçekleştirecek. Kendisini büyük bir merakla bekliyoruz, çok yakından takipteyiz...

YORUMLAR
Hadrax
26 Mart 2020 15:46

Türkiyede resmi olarak kutulu satışa sunulmayacakmış önsiparişe açılsada bari dinamik temasını alabilsek

onetimeuser
Hadrax
4 Nisan 2020 01:24

neden olduğu biliniyor mu? daha sonra gelecek mi? bu oyunu özellikle kutu olarak almayı istiyordum.


Parolamı Unuttum