Balatro, 1 Milyonun Üzerinde Satan Oyunlar Arasına Katıldı

Yolu açık olsun :)

Geçtiğimiz ayın başarılı bağımsız oyunları arasına adını yazdıran Balatro, bu başarısını satış verileriyle de teyit ediyor. Oyunun dağıtımcısı Playstack ve geliştiricisi LocalThunk, Balatro’nun ilk ayında 1 milyon kopya satmayı başardığını açıkladılar.

Playstack CEO’su Harvey Elliott konuyla ilgili açıklamasında, “Balatro’nun Dünya çapında oyun severlerden aldığı destekten dolayı minnettarız. Balatro’nun başarısı, bağımsız oyun sektörünün sunabileceği kalite ve yaratıcılığın, belirsiz zamanlarda bile yenilikçi oyunların geliştirilebileceğinin bir kanıtı niteliğinde. Bu macerada bize katılan her bir oyucuya en derin şükranlarımızı sunuyoruz” diyerek oyunun başarısından duydukları memnuniyeti ifade ediyor.

> Balatro - İnceleme

Balatro’nun geliştiricisi LocalThunk da bu başarıdan dolayı mutluluğunu ve şaşkınlığını “Bu başarıyı mümkün kulan tüm oyun severlere minnettarım. Bu oyuna verilen bu harika tepkiyi halen anlayamıyorum ve bu kadar çok insanın benim oyunumla eğlenebilmesinden dolayı çok mutluyum. Tutku duyduğum bir alanda kariyerime devam edebildiğim için çok şanslıyım” diyerek ifade ediyor.

Tek kişinin elinden böyle bir oyunun çıkmış olması da takdiri fazlasıyla hak ediyor, öyle değil mi?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum