Baldur's Gate 3'ün Dopdolu Fiziksel Versiyonu Tanıtıldı

Bu sefer PC oyuncuları kısa çöpü çekmiş

Baldur's Gate 3'ü fiziksel olarak da koleksiyonuna katmak isteyenlerin beklediği haber geldi ve Larian oyunun kutulu Deluxe Edition versiyonunu tanıttı.

Son zamanlarda kutulu oyunların içine oyunu koymamak moda oldu bildiğiniz üzere. Larian bu konuda iki dünyayı birleştirmiş diyebiliriz. Oyunun Xbox Series versiyonu üç disk, PS5 versiyonu ise iki disk halinde geliyor. PC versiyonunun içinden ise tek bir DVD çıkıyor ve bu DVD içerisinde oyunu indirme uygulaması (ve Steam kodu) bulunuyor. Yani oyunu hali hazırda dijital olarak aldıysanız bu Steam kodunu satarak maliyetinizi azaltmanız mümkün olacak.

Baldur's Gate 3's Deluxe Edition içerisinde oyunun orijinal soundtrack albümünü içeren üç CD, iki yüzlü bir harita, Flaming Fist ve Mark of the Absolute tasarımları içeren iki yama, Mind Flayer posteri, oyundaki orijin karakterlerini ve çeşitli D&D yaratıklarını gösteren 32 çıkartma bulunuyor.

Paketin içerisinde çeşitli dijital ekstralar da bulunacak; bunlar arasında Divinity Item Pack, Bard Song Pack, Adventurer's Pouch, Dice Skin vs yer alıyor.

Deluxe Edition fiyatı ise 80$ olarak belirlenmiş ki, Steam fiyatının 60$ olduğunu düşünürsek normalde sadece 20$ farkla sunduğu bonuslar gerçekten de muazzam. Deluxe Edition, 2024'ün ilk çeyreğinde hazır olacak ama isteyenler Larian'ın web sayfasından ön sipariş verebilirler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum