Batman Efsanesi Bruce Timm, Yeni Bir Batman Animasyon Filmine Hazırlanıyor

Batman: Kung-Fu!

Çizgi roman uyarlaması filmler beyaz perdeyi fethetmeden çok daha önce çizgi filmleriyle televizyonlarda hayranlarıyla buluşuyordu. Bu televizyon döneminde de Marvel ve DC rekabeti oldukça yoğun bir şekilde vardı. İki firmanın da 90'lı yıllarda büyük başarılara ulaşan çizgi film serileri oldu. Özellikle seslendirmen kadrosunda Mark Hamill'in de Joker olarak yer aldığı Batman The Animated Series büyük bir başarı öyküsüydü. O serinin yaratıcılarından Bruce Timm, yeniden DC için bir Batman animasyon filmine hazırlanıyor.

GWW'nin özel haberine göre farklı bir evrende geçecek olan yeni Batman filminin adı da belli olmuş durumda. Batman: Soul of the Dragon ismiyle karşımıza çıkacak olan filmin evreni epey farklı gözüküyor. Batman'in bu versiyonunda Pelerinli Süvaryi yakın dövüş konusunda bir usta olarak göreceğiz. Kung-Fu tarzında bir Batman bizleri bekliyor. Filmde ayrıca Bronze Tiger, Lady Shiva ve Richard Dragon karakterleri de önemli rol oynayacak. 

Filmde bazı doğaüstü olaylar da yer alacak. Lanetli bir kutsal eşyanın gizemini de çözmek zorunda olan Batman'i aynı zamanda yine dedektiflik yaparken de göreceğiz. Dennis O'Neil ve Jim Berry tarafından 1975 yılında yazılan Richard Dragon: Kung-Fu Fighter isimli çizgi roman serisinden de esinlenmiş olan film şüphesiz Batman'e bambaşka bir hava katacak. Efsane isim Bruce Timm'in de projede yer almasıyla birlikte bu yeni ve farklı Batman filminden beklentiler oldukça yüksek. Filmin 2021 yılının Bahar döneminde yayınlanması bekleniyor. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum