Batman: The Killing Joke'un İlk Resmi Fragmanı Çıktı!

All it takes is one bad day...

 Batman'in en karanlık ve bir o kadar da duygu dolu hikayelerinden The Killing Joke(Öldüren Şaka)'un animasyon uyarlaması bildiğiniz gibi yolda.

Alan Moore'un artık bir efsane haline gelmiş hikayesi, oldukça sert ve karanlık bir tona sahipti. Fragmandan anladığımız kadarıyla animasyon filmi de aynı atmosferi ve havayı kusursuz şekilde yansıtacak. 

Batman'i Kevin Conroy, Joker'i ise Mark Hamill seslendiriyor. Batman animasyonları bu ikili olmadan hep eksik hissettiriyordu zaten. Batman: Under The Red Hood'dan bu yana izleyeceğimiz en harika çizgi roman animasyon filmi olacaktır, buna hiç şüphem yok. 

Batman: The Killing Joke, aynı zamanda "R Rated" yani "18 yaşından küçüklere uygun değildir" olarak işaretlenen ilk DC animasyon filmi. Bu sebeple zaman zaman bu film size ağır gelebilir. Uyarmadı demeyin.

Film ilk olarak San Diego Comic Con'da gösterilecek ardından da Blu-ray, DVD, ve Digital HD formatlarında satışa sunulacak. San Diego Comic Con ise 21-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum