Battlefield 1'den İlk Oyun İçi Video Geldi

Silahlar da aydınlatıldı

EA’in duyuru videosuyla heyecanımızı tavan yaptıran oyunu Battlefield 1 ile ilgili asıl detayları almamıza günler kaldı.

O tarih gelene kadar oyuncuları hazır tutmak isteyen geliştirici ekip Battlefield 1’e dair bazı bilgilerle birlikte ilk oyun içi videoyu yayınladı. Duyuru videosu oyunun motoruyla hazırlanmıştı, bu seferki video oyunda göreceklerimizi yansıttığı için ayrı bir önem taşıyor.

DICE video haricinde Battlefield 1’in silahlarına değindi. Oyundaki silahların biraz daha özelleştirilmiş olduğuna değinen ekip, silahların tüm etkinliğini açığa çıkarmak için zayıf ve güçlü yönlerini bilmemizin önemli olduğunu, doğru yerde doğru silahı kullanmamız gerektiğini söyledi.

Dürbünün yakınlaştırma seviyesini ayarlamak, nişangahı değiştirmek ve süngü takmak gibi çeşitli özelleştirme imkanlarının da yer alacağından bahseden DICE, oyundaki silah sınıflarını açıkladı. Belirtilene göre Battlefield 1’de shotgun, SMG, LMG, yarı otomatik, ikincil silahlar ve sniper tüfeği olmak üzere altı farklı silah çeşidi olacağı vurgulandı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum