Battlefield 4’ün Çıkış Tarihi Belli Oldu!

EA da kendi duyurusunu yapmaktan geri kalmadı.

Hareketli geçen akşamın ardından CoD’un atağına bir karşılık da EA'dan geldi ve Battlefield 4’ün yeni nesilkonsollara gelip gelmeyeceği sorusunun cevabını verdi; Xbox One ve Playstation 4’te BF4 oynama zevkine erişeceğiz. Frostbite 3 motorunun gücünü arkasına alarak (ve zamanında BF3’ün ses efekti dalında aldığı ödülleri de hatırlatarak) gelen oyun hem görsel hem işitsel alanda iddialı.

Oyunun çıkış tarihi ise 29 Ekim.(Bayramda oyunu oynamayın çıkın kutlamalara katılın!)Ön sipariş hediyesi isedört devasa multiplayer haritası, yeni araçlar ve teknolojik ordu ekipmanları içeren ve uçsuz bucaksız Çin arazilerinde savaşma imkanı verecek olan China Rising ek paketi. Eğer oyunu Origin üzerinden Digital DeluxeEdition olarak sipariş vermeniz durumunda buna ek olarak oyun için bonus eşyalar ve Battlefield 4 multiplayer betasına katılma hakkı kazanacaksınız.

Oyunun E3'te canlı multiplayer gösteriminin yapılacağı açıklandı ve siz de bunu(kalkıp E3'e gitmezseniz tabi) battlefield.com/livestream adresinden izleyebileceksiniz. battlefield-4-cıkıs-tarihi-acıklandı-1

YORUMLAR
Parolamı Unuttum