Bethesda Tepkilere Dayanamadı - Power Armor Versiyonunu Alanlara Kanvas Çanta Yolda

Gıcır gıcır çantalar yolda

Bethesda geç de olsa yaptığı hatayı fark etti ve Power Armor versiyonuyla beraber gelen çanta fiyaskosunu düzeltmek için harekete geçti. Oyunculardan bu kadar büyük tepkiler gelmese, Bethesda bu konuda her yerde yerden yere vurulmasa böyle bir R yapar mıydı emin değilim ama sonuçta iş tatlıya bağlanacak gibi görünüyor.

Bu da neyin nesi diyenler için hemen bir özet geçeyim. Fallout 76'nın 200$'a satılan Power Armor versiyonunun içinde bulunan başlıca iki ürün T-51 Power Armor miğferi ve kanvas taşıma çantasıydı. Ancak Power Armor versiyonu ellerine ulaşan oyuncular, paketten çıkan çantanın resmen naylondan yapılmış olduğunu ve resimdekiyle uzaktan yakından alakası olmadığını görünce şok geçirdiler tabii. Dahası, Bethesda'nın müşteri hizmetlerinin bu konudaki ters tutumu, şikayette bulunanlara "o resim prototipti, bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok" cinsinden cevaplar vermesi tam bir fiyasko oldu.

Bethesda durumu ilk olarak "alın size 500 Atom" diyerek toparlamaya çalışsa da 5$ değerindeki bu "jest" kimsenin hoşuna gitmedi ve tepkiler devam etti.

Bethesda son yaptığı açıklamayla kanvas çantaların üretim planlarına başladıklarını ve Power Armor versiyonunu satın alanlara bu yeni çantaların gönderileceğini söyledi. Eğer siz de (bir ihtimal) koleksiyon ruhuyla bu versiyonu satın aldıysanız 31 Ocak 2019 tarihinden önce Bethesda Support sitesinden ilgili formu doldurmalısınız. Bu formda Bethesda sizden isminizi, adresinizi, telefon numaranızı ve faturanızı istiyor. Çantalar da "hazır olur olmaz" gönderilecekmiş.

Bu konu da geride kaldığına göre şimdi asıl önemli olan soruna, Fallout 76'ya odaklanabilirler belki.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum