Bill Burr, Mandalorian'daki Rolünü Alabilmek İçin Star Wars'u Gömmüş!

Olaylara negatif yönünden bakmak ilk kez işe yaramış

Hayata her zaman negatif bakan insanlar olmuştur hepimizin hayatında. Bu tip kişiler genellikle istediğine ulaşmak için çok daha fazla çaba harcamak durumunda kalır. Fakat konu ünlü komedyen Bill Burr olduğunda, bu şanssızlık ilginç bir şansa dönüşüvermiş.

Your Mom's House isimli podcast'e konuk olan komedyene, The Mandalorian'ın ilk iki sezondaki rolü sorulmuş. Burr, bir davetli olarak yönetmen Mike Binder'ın evine gittiğini ifade ederek orada The Mandalorian ekibi ile karşılaştığını söylüyor. Jon Favreau ve Binder, kendisini bir "şans" olarak görmüş.

Favreau'nun dizide rol teklif etmesinin ardından geri adım attığını söyleyen Burr, yönetmene uzun süredir Star Wars topluluğunu kızdıracak şakalar yaptığını söylemiş. Favreau ise Burr'ün dizide olmasının "tam da bu sebepten" komik olacağına inanmış ve bu ilginç karşılaşma bir iş anlaşmasına dönüşmüş.

Podcast içerisinde Burr aslında Star Wars'tan nefret etmediğini de belirtiyor. Ünlü komedyene göre bu nefret işi sadece profesyonelce yapılmış şakalardan ibaret.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum