Biomutant’ta Mikro Ödemeler Olmayacak

Yapımcısı öyle diyor

Geçtiğimiz günlerde Biomutant’tan yeni bir oynanış videosu paylaşılmış, ancak çıkış tarihi ile ilgili yine bir açıklama yapılmamıştı. Halen oyunun çıkış tarihini öğrenebilmiş değiliz, ama en azından oyunda mikro ödemeler olmadığını öğrenmiş bulunuyoruz.

Well Played tarafından oyunu geliştiren stüdyo olan Experiment 101’in Başkanı Stefan Ljungqvist ile bir röportaj gerçekleştirilmiş. Röportajda, Ljungqvist, oyunun çıkış tarihi sorusuna “bir daha değişmeyecek, kesin bir tarih belirleyebildiğimizde bunu açıklayacağız” minvalinde bir cevap veriyor.

Ljungqvist, ekibin şu anda ana oyunun geliştirilme sürecini tamamlamaya odaklandığını, sonrasında ise daha çok içerik sunmayı planladıklarını belirtiyor ve “oyunda kesinlikle mikro ödemelere yer vermeyeceğiz” diyor.

Oyunlarda mikro ödeme bariyerinin ardına saklanmış içeriklerden haz eden bir oyuncu var mıdır, bilemiyorum. Ama pek çok oyuncunun bu durumdan epey şikayetçi olduğu ortada. Biomutant için böyle bir sıkıntı olmayacağının açıklanması da bu anlamda sevindirici bir gelişme oldu. Bir de oyunun çıkış tarihini öğrenebilir ve kendisini oynama şansına erişirsek, güzel olur, öyle değil mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum