BioWare, ''Anthem'i Almadan Önce Denemenizi İstiyoruz'' Diyor

Önce dene, sonra al

Anthem'in demosu oyuna ön sipariş veren oyuncular için 25 Ocak, diğer tüm oyuncular için ise 1 Şubat'ta erişime açılacak bildiğiniz gibi. BioWare'in Baş Yapımcısı Michael Gamble, demoyu (ki detaylarını şu haberimizde okuyabilirsiniz) çıkış öncesi tüm oyunculara açacak olmalarının sebebini gayet mantıklı biçimde açıklıyor.

"Birkaç kişi bana neden Anthem için herkese açık bir demo yaptığımızı sordu. Sebebi şu: parayı kolay kazanmıyorsunuz. Oyunlar birer yatırımdır. Dolayısıyla satın almadan önce deneme şansına sahip olmanız gerektiğine inanıyoruz. Anthem'in izlemesi keyifli, ama oynaması HARİKULADE bir oyun olduğunu düşünüyoruz."

Bu gerçekten de güzel bir düşünce ve demonun başarılı olması durumunda oyuncuları Anthem'i satın almaya yönlendirecek bir adım. Keşke daha çok geliştirici bu yolu takip etse.

Gamble ayrıca oyunda oyuncuların bir araya gelebilecekleri sosyal merkezler için de planları olduğunu söylüyor, Fort Tarsis tek kişilik olacak ama yine de çok büyük ihtimalle o cicili bicili zırhlarınızı diğer oyunculara gösterebileceğiniz merkezler de yer alacak oyunda.

Anthem, 22 Şubat'ta PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum