Bir Diablo Immortal Oyuncusu, WoW Hesabını Kullanarak İlginç Bir İşe İmza Attı

Tüm PvP hesaplarından güçlü!

Diablo Immortal'ın yoğun şekilde kullandığı mikro ödeme sistemlerinden daha önce birkaç kez bahsetmiştik. Agresif monetizasyon nedeniyle yoğun eleştiri alan oyun, Blizzard'a para kazandırmayı sürdürüyor. Fakat bazı oyuncular, oyunu tamamen ücretsiz oynayıp son seviyelere gelebilmek adına WoW hesaplarını kullanmaya başladı. 

İşte bu oyunculardan biri Reddit'te ortaya çıktı. Diablo Immortal subreddit'inde daymeeuhn isimli kullanıcının paylaşımı günün önde gelen haberlerinden biri oldu. Uzun bir süredir BlizzCon'da dağıtılan hediye kartlarını farklı sebeplerden ötürü biriktiren dostumuz, Diablo Immortal'ın gelişi ile birlikte bu kartları kullanmaya karar vermiş.

Daymeeuhn, kartları WoW hesabında kullanarak önce oyun içi para elde etmiş. Ardından WoW'un oyun içi pazarına giriş yapan dostumuz, Blizzard Store'da 15 dolara karşılık gelen token'lerden almaya başlamış. Oyun içerisindeki tam 600 milyon altınını tokene çevirmiş daymeeuhn.

Peki bu kadar para size Diablo Immortal içerisinde neler sağlıyor? Tam 7.000 resonance puanına ulaşmayı başaran daymeeuhn, bu sayede ekipmanlarının baz istatistiklerini yüzde 350 oranında artırmış. Sonuç: Asla durdurulamaz bir Necromancer!

Daymeeuhn'un ifadelerine göre bu karakter, PvP arenasında inanılmaz işlere imza atmış. Oyuna binlerce dolar harcadığı bilinen yayıncıları kolayca yenen daymeeuhn, Diablo Immortal dünyasını da birbirine katmış durumda.

YORUMLAR
Norrec_
29 Haziran 2022 13:27

wow oyun olmaktan çıkmış herkes botlar, multiboxlar pazarcılar dolmuş. evet oyun bitmedi ama ruhen bitmiş. oyun oynayan yok hikaye mahvolmuş.. sidik yarışı yapanlar ve gold ile para kazananların oyunu olmuş. kısaca blizzard pay to win olmuş. 

creepylord
29 Haziran 2022 11:06

Dinsizin hakkından imansız gelir :D

Feyling
28 Haziran 2022 17:54

Siz de borsa öğrenerek Immortal'dan tam verim alabilirsiniz!

Parolamı Unuttum