Black Mirror'ın 5. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Yeni sezon 3 bölümden oluşacak

Netflix'in muhteşem dizisi Black Mirror'ın her sezonunu sabırsızlıkla bekleyenlerden biriyim ve 5. sezonu da iple çektiğimi söylemem lazım. Netflix az önce resmi olarak Black Mirror'ın 5. sezon fragmanını yayınladı ve yeni sezonda neler göreceğimize dair bir fikrimiz oldu.

Öncelikle hızlıca aşağıdaki fragmanı bir izleyelim:

Nasıl? Yine harika bir sezon bizi bekliyor gibi, değil mi?

Black Mirror'ın 5. sezonu 5 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak ve yalnızca 3 bölümden oluşacak. Yeni sezonun oyuncu kadrosunda Anthony Mackie (MCU - Falcon), Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen (Aquaman - Manta), Andrew Scott (Sherlock - James Moriarty) gibi isimler bulunuyor.

YORUMLAR
YCD
15 Mayıs 2019 18:59

Son iki sezonu mehhh diyerek izlediğim için artık heyecanla beklemiyorum Black Mirror'ı. Sezon araları uzun olan diziler için bir noktada kaçınılmaz sanırım bu (bkz. GoT). O kadar uzun bekliyoruz ki izlediğimiz şeyi beğenme ihtimalimiz yaratılan beklentinin büyüklüğü kadar düşük oluyor. Tabii bir de beğenmemenin cool olması da eklendi bu duruma. Ki haksız da değiliz sanki. Netflix içerik kalitesinden ödün vermeye devam edecek gibi geliyor bana. Tez zamanda oyuna Amazon, Apple, Disney girerse rekabet işe yarayabilir diye düşünüyorum. Cebe yarar mı onu bilemedim ama.

YCD
15 Mayıs 2019 18:57

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Parolamı Unuttum