Black Panther 2'nin Kötü Adamı Doctor Doom Olabilir

Wakanda vs Larveria

Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü aşaması başlamaya hazır. 1 Mayıs 2020'de vizyona girecek olan Black Widow ile başlayan dönem 2022 yılında sona erecek. Bu süre zarfında yine bol bol MCU filmi izleyeceğiz, ekstra olarak Disney+ dizileriyle de her taraftan Marvel içerikleriyle karşılaşacağız. 

Tabii Disney/Marvel ortaklığı 2022 yılının ardından da durmaya niyetli değil. Beşinci aşamayla birlikte bazı karakterlerin devam filmleriyle de karşılaşacağız, bunlardan birisi de Black Panther. Filmde yazar, yönetmen olarak geri dönecek olan Ryan Coogler senaryoyu yazmaya başlamış bile. Senaryoda büyük bir sürpriz de olabilir, gelen haberlere göre Black Panther 2'nin kötü adamı Victor Von Doom olacakmış.

Charles Murphy'nin haberine göre yeni Black Panther filminde Doctor Doom'u oldukça önemli bir şekilde görecekmişiz. Marvel Evreni içerisinde Latveria adında hayali bir ülkenin hükümdarı da olan Doom, ordusuyla birlikte Afrika'yı işgal etmeye çalışacakmış ve doğal olarak Wakanda ile bir savaş halinde olacakmış. Aslında olası senaryoya şöyle bir bakınca hiç de fena durmuyor ama MCU formatı şeklinde bir "Latveria vs Wakanda" izlemek biraz tuhaf olabilir. 

Black Panther 2 için bahsi geçen vizyon tarihi ise 6 Mayıs 2022, bu tarihten önce çıkacak olan MCU işlerinde F4 ve Doom bir şekilde tanıtılırsa Dr. Doom ile Black Panther'ın karşı karşıya gelme olasılığı iyice artacak demektir. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum