Blizzard Bot Kullanan Hearthstone Kullanıcılarını Banlıyor

Ünlü firmadan “bot açılımı”…

Gün geçmiyor ki yeni bir spekülatif Hearthstone haberiyle daha karşınıza dikilmeyelim. Bugün menümüzde online oyun dünyasının bitmek bilmeyen çilesi bot’lar var. Sıcak sıcak servis ediyoruz efenim...

Yakın zamanda baş gösteren Hearthstone oyunundaki bot kullanan oyuncular mevzusu, her geçen gün artan bir problem haline gelmişti. Özellikle gece yarısı oyun oynayan oyuncuların karşısına çıkan bot oyuncular, otomatik olarak en iyi oynanabilecek kartı oynuyor, boş zamanlarda günlük görevleri yapıyor, sinirlerimizi yerle yeksan ediyordu. Blizzard ise oyuncu tayfasının bu konudaki çığlıklarını uzun zamandır duymuyor, sessiz kalmayı tercih ediyordu.

Neyse ki beklenilen gün sonunda geldi. Firma, gün itibariyle, düğmeye basıp, binlerce bot kullanan oyuncunun Hearthstone hesabını 2015’e kadar banladı.

Bundan böyle oyuncuların “garip” sayılabilecek davranışlarını yakından izleyeceklerini söyleyen firma, bot kullanımı konusunda gelecekte daha da acımasız olacaklarının altını çiziyor. Bakalım bu durum mızıkçı oyuncuları hile yapmaktan vazgeçirecek mi? Hep birlikte göreceğiz.

Ek olarak, biz yine oyunumuzu aynı şekilde oynamaya devam ediyor, yenilirsek “karşı taraf bot kullanıyor” yalanını atmaya devam ediyoruz arkadaşlar. Blizzard o konuda bir açıklama yapmadı, sıkıntı yok, hala serbest. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum