Advertisement

Blizzard, Heroes of The Storm'un Bazı Yapımcılarını Farklı Projelere Kaydırdı

HoTS Espor turnuvaları da iptal edildi

Blizzard, Heroes of The Storm'un arkasındaki geliştirici ekibi başka yapımlara göndermeye başladı. HoTS espor turnuvalarının da iptal edildiğini açıklayan yapımcı, oyuna verilen desteğin devam edeceğinin altını çizdi.

Blizzard'ın resmi sitesinde yayınlanan açıklamanın altında firmanın yeni CEO'su J. Allen Brack'in imzası bulunuyor. Brack: "Heroes of The Storm'un yapımcı ekibinin içerisindeki bazı isimleri farklı takımlara kaydırma kararı aldık. Bu çalışanlarımızın heyecanlarını, bilgilerini ve tecrübelerini yeni projelerde görmek istiyoruz. Değişikliğe rağmen oyunu yeni kahramanlar, etkinlikler ve içerikler ile geliştirmeye devam edeceğiz." 

Bununla beraber oyunun Heroes Global Championship ve Heroes of the Dorm adı verilen espor turnuvaları da ikinci bir açıklamaya kadar kaldırılmış durumda. 

Bu kararın alınmasında acaba oyuncularının oyuna olan ilgisinin azalmaya başlaması mı var, merak ediyoruz. HoTS'un LoL ve DOTA 2 gibi MOBA devlerinin yanında geri planda kaldığı mı düşünüldü acaba? Siz neler düşünüyorsunuz? Heroes of The Storm hak ettiği ilgiyi görebildi mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum