Blizzard Yeni Bir Mobil Oyun Geliştiriyor Olabilir

Cep telefonunda Overwatch! (yok canım artık)

Blizzard'ın iş ilanlarında ortaya çıkan bilgilere göre, cep telefonlarımızda bir Blizzard oyunu göre şansımız epey yüksek.

Hearthstone'un mobil versiyonlarını saymaz isek, Blizzard henüz mobil sektöre el atmış değil. Diablo ve Overwatch ile konsol oyuncularını da kendine çekmeyi başaran firma, gelecekte mobil piyasaya da hükmedebilir. Zira Blizzard'ın yazılım mühendisi ilanında, firmanın mobil oyunlar için birini aradığı epey açık.

"Blizzard Entertainment, Blizzard'ın mobil oyunculuk çabalarına katkı sağlayacak yetenekli ve hevesli yazılım mühendisi arıyor." gibi bir ifadenin yer aldığı ilanda, ayrıca aranan kişinin mobil oyun geliştirmede tecrübeli olması ve "özellikle" mobil oyunlar ve mobil oyun geliştirme konusunda tutkulu olması isteniyor. 

Açıkçası şahsen bu ilanın sadece Hearthstone'un mobil versiyonlarını geliştiren ekibe alınacak yeni birisi için açıldığını pek düşünmüyorum; ya da düşünmek istemiyorum. Zira Diablo, Overwatch ve Warcraft gibi evrenlerde geçen bir RYO çok da güzel olmaz mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum