Blizzard'dan İlk Diablo 4 Sızıntısı Geldi!

Blizzcon'a haftalar kala...

Blizzcon adım adım yaklaşırken her sene olduğu gibi dedikodu kazanı kaynamaya başladı. Pek çok yeni oyunun ve içeriğin gösterilmesi beklenen etkinlik, geçen sene yaşanan hayal kırıklığını unutturmaya çalışacak gibi görünüyor.

Hatırlarsanız geçtiğimiz sene yaşanan bu durumun sebebi de oyuncuların beklenen Diablo açıklamasına ulaşamamış olmasından kaynaklanıyordu. Blizzard, o günden beri Diablo Immortal dışında farklı projelerinin olduğunu vurguluyor olsa da elle tutulur bir iddia ile karşılaşma şansımız olmamıştı.


Bugün ise belki de ilk Diablo 4 sızıntısı ile karşı karşıya kalmış durumdayız. Alman GameStar dergisinde yayınlanan "The Art of Diablo" isimli sanat kitabının reklamlarında "Diablo, Diablo II, Diablo III ve Diablo IV içerisinden 500'den fazla sanat çalışması" ifadeleri keşfedildi. Şimdilik GameStar'ın 27. sayfasında bulunan bu bilgi sadece abonelere açık durumda.

İşin daha da ilgi çekici kısmı ise kitabın yazarları arasında Blizzard'ın baş senaryo yazarlarından olan Robert Brooks'un da bulunuyor olması. Amazon üzerinden Avrupa'daki bazı bölgelerde satın alınabilen bu kitabın 5 Kasım 2019'da çıkış yapacağı da açıklanmış. 

Bildiğiniz üzere Blizzard bir süredir adı açıklanmamış Diablo projeleri için işe alımları açmıştı. Yani Blizzcon'da karşımıza çıkabilmesi muhtemel bir Diablo 4, hala geliştirme aşamasında olacak gibi görünüyor. Oyun Blizzcon'da açıklansa bile çıkış yapması için birkaç sene beklememiz gerekecek gibi. Yine de ortaya çıkan bu iddiaların Blizzcon'un izlenme sayısını artıracağı kesin.

YORUMLAR
Srinelli
22 Ekim 2019 16:15

BlizZoooort

Parolamı Unuttum