Bone'un Yaratıcısı Netflix'e Tepkisini Karikatürle Gösterdi

İlk tırpanı animasyonlar yemişti

Bone çizgi roman serisinin yaratıcısı Jeff Smith, Netflix'in Bone dizisini iptal etmesi üzerine tepkisini en iyi bildiği yolla, karikatür çizerek gösterdi. Netflix yıllardır ilk defa abone sayısında düşüş yaşadıktan sonra ilk etapta faturayı animasyon departmanına kesmiş ve bazı yapımları iptal etmişti.

Yıllardır beklenen Bone uyarlamasının yine havada kalması Jeff Smith'te de ciddi hayal kırıklığı yaratmışa benziyor. Netflix 2019 yılında bu çizgi romanın uyarlamasını duyurmuştu, aradan 3 sene geçtikten sonra iptal haberinin gelmesi de kimseyi mutlu etmemiştir.

Jeff Smith'in bant karikatüründe ilk olarak Nickelodeon'u Fone Bone'a film için yaklaşırken görüyoruz. Fone Bone "hadi film yapalım" diye heyecanlanıyor ama Nickelodeon son anda topu Bone'un ayağının altından çekip düşmesine neden oluyor.

Sonra devreye Warner Bros giriyor. İlk başta çekinse de "Bugs Bunny'i de onlar yapmıştı" diye teklifi kabul eden Bone, bir kez daha topun çekilmesiyle yere kapaklanıyor.

Sonra ise sırada Netflix var. "Yayın dünyası yepyeni bir şey! Bu sefer farklı olacak" diyen Fone Bone kendisini bir kez daha yerde bulunca son karede artık bu işlere bulaşmayacağının sinyalini veriyor Jeff Smith.

Smith'in bu bant karikatürü Snoopy'nin benzer öyküsünü temel almış, zaten o yüzden son karede "Schulz'tan özür dilerim" notu var :)

Bu arada, Telltale Games'in ilk macera oyununun bir Bone uyarlaması olduğunu biliyor muydunuz? Bone: Out from Boneville, Bone çizgi roman serisinin ilk kitabını konu alıyor ve Fone Bone ve kuzenleri Phoney Bone ve Smiley Bone'un maceralarını işliyordu. Kendisi Telltale'in satıştan kaldırılan oyunlarından birisi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum