Borderlands Filminin Yönetmeni Belli Oldu

Nihayet ilk gelişmeler

Oyun dünyasının en eğlenceli serilerinden olan Borderlands, uzunca bir zamandır beyaz perdeye taşınmaya hazırlanıyor. Markanın sinema haklarının sahibi Lionsgate 2015 yılından bu yana bir film için girişimlerde bulunuyor ancak bugüne kadar somut bir adım atılamadı. Beş yıllık bekleyişin ardından stüdyo filmin başına geçecek ismi buldu. Daha önce Death Wish ve The House with a Clock in Its Walls filmlerini de yöneten Eli Roth, Borderlands'in başına geçti.

Spider-Man markasıyla özdeşleşmiş Avi Arad da filmin yapımcıları arasında yer alıyor. Film ayrıca Randy Pitchford ve Take-Two Interactive'in CEO'su Strauss Zelnick'i de yapımcı kadrosunda barındırıyor. Bu ikilinin filmde olması oyunun hayranları için de güzel bir haber. Özellikle "looter-shooter" kavramına bambaşka bir boyut kazandıran ve türünün ikon oyunlarından olan Borderlands'in eğlenceli atmosferi beyaz perdede nasıl duracak merakla bekliyoruz.

Filmin taze yönetmeni Eli Roth, "Borderlands dünyasına dalacağım için çok heyecanlıyım. Ayrıca bu yapımcı ekip ve stüdyo olmadan daha iyi bir senaryo ortaya çıkamazdı. Benim asıl amacım buraya benim kendi enerjimi, fikirlerimi ve vizyonumu da katabilmek, bu sayede vahşi, eğlenceli ve bitmek bilmeyen oyunun yaratıcı dünyasını yansıtabileceğiz." diyerek Borderlands filmini çekecek olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. 

Filmin ön hazırlıkları an itibariyle başladı ve oyuncu arayışları da hız kazandı. Filmin çekimlerine bu yılın sonlarına doğru başlanması bekleniyor. Lionsgate henüz film için resmi bir vizyon tarihi açıklamadı, ancak bu noktadan sonra filmden duyacağımız her haber heyecan verici olacaktır. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum