Bu Gece The Outer Worlds Odaklı Bir Inside Xbox Programı Yayınlanacak

Sony State of Play yapar da Microsoft boş durur mu?

Sony geçtiğimiz günlerde yeni State of Play gösteriminin 24 Eylül tarihinde yapılacağını açıklamıştı. Bu gece Türkiye saatiyle 23:00'te Sony'nin bizlere neler hazırladığını görecek ve The Last of Us II ile ilgili de yeni bilgiler ve kuvvetle muhtemel çıkış tarihini öğreneceğiz. Ancak bugün bir başka etkinlik, program daha var: Inside Xbox.

Microsoft dün sanki aniden karar verilmişçesine bu gece yeni Inside Xbox programının yayınlanacağını açıkladı. Bizim saatimizle gece saat 01:00'de başlayacak olan program yaklaşık olarak 1 saat sürecek ve içerisinde Xbox'a dair her şey için global bir kutlama etkinliği olan X019 hakkında yeni bilgiler, özel The Outer Worlds gösterimi, Ghost Recon Breakpoint, DayZ gibi oyunlardan özel haberler, Xbox Game Pass'e gelecek yeni oyunlar ve muhtemelen daha önce duyurulmamış bir iki yeni oyun da bu programda karşımıza çıkacak.

Bildiğiniz gibi çok yakında WB Games'in yeni Batman oyunu tanıtılacak, bugün de hem State of Play, hem Inside Xbox var. Acaba her ikisinde de oyuna dair bir şeyler mi göreceğiz de aynı güne toplandılar, merak ediyorum.

Bir diğer dikkat çekici şeyi sanırım siz de aşağıdaki tanıtım videosunu izlerken fark edeceksiniz. Bu video normalde 20 Eylül'de yüklenmiş ama liste dışı bırakılmış. Inside Xbox duyurusunu yapmak için neden son dakikaya kadar bekledikleriyse muamma.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum