Bungie’den Destiny'nin Yeni Detayları

Bungie kendi evrenini oluşturma konusunda oldukça detaycı davranmış gibi gözüküyor.

Biricik gözbebeği Halo’yu 343 Studios’un eline bırakmasının ardından yeni projesi Destiny’ye girişen Bungie, şimdi o projenin verdiği meyvelerin bir kısmını bizimle paylaşmaya karar vermiş. Oyunun resmi sitesindeki detayları güncelleyen, senaryosu, evreni ve karakter sınıfları hakkında bilgi veren firma, bunları bir slideshow şeklinde bize sunmayı tercih etmiş.

Karakter sınıfları ana hatlarıyla;

Warlocks: “Warlocklar uzun zamandır Traveler’ı araştırmakta ve gizemli enerjilerinin bir kısmında ustalaşmaktaydı. Gerçek amacını keşfedemediler ama gerçekleri öğrenmek her zaman onlara yön veren şey oldu. Şimdi Golden Age’in kayıp harikaları ile aralarında duran tek şey düşmanları.”

The Titans: “İlk Titanlar the Wall’u inşa ettiler ve onu savunmak için hayatlarını verdiler. Şimdi yine aynı yerlerinde, yüksekte, kararlı ve kendilerinden emin durmaya devam ediyor ve gölgelerine sığınan herkesi koruyorlar. Güç ve fedakârlıktan dövülmüş kahramanlar olarak düşmanlarının ölümcüllük ve acımasızlığını aynen iade ediyorlar.”

Hunters: “Bir zamanlar çorak ve yaban topraklarda gezinen, daha büyük ödüller uğruna büyük riskler alan Hunterlar artık kanunsuz olmasalar da kendi şanslarını kendileri yaratma becerilerini kuralları bükmelerine borçlular. Ve onların bu cüret ve becerilerine her zamankinden daha çok ihtiyaç var.”

Sitede oyundaki mekânlara (örneğin Dünya’da kalan son insan şehrine ya da Venüs, Mars gibi diğer gezegenlere), hatta düşmanlara dair daha fazla bilgiyi bulabilirsiniz. Daha fazlası da önümüzdeki günlerde açıklanabilir, takipte kalın. 

bungie-destiny-detaylar 1 bungie-destiny-detaylar 2

YORUMLAR
Parolamı Unuttum