Bungie'den Veri Madencilerine: "Sürprizlerin Tadını Kaçırmayı Bırakın!"

Kazmayın efendim şu verileri...

Veri madencileri sık sık bizleri oyunlar içerisindeki yeni bilgiler ile buluşturuyor. Henüz çıkış yapmayan projelerin detaylarını öğrenebildiğimiz bu çalışmalar, haliyle geliştiricilerin canını sıkar nitelikte. Sürekli olarak gerçekleşen sızıntılardan rahatsız olan Bungie, bu kez yapımcılarının ağzıyla sert bir açıklama yayınladı.

Bungie'yi sinirlendiren bu olay, bir amblem üzerinden başladı aslında. "Spicy Ramen Coupon" isimli bu amblemin nasıl açılacağı ilgili ilk sızıntıların ardından hekes cüzdanlarına uzanarak bu nadide içeriği almak için kolları sıvadı. Fakat Bungie, bu durumun üzerine topluluk yöneticileri aracılığı ile bir açıklama yaptı.

Topluluk yöneticisi dmg04, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Spicy Ramen Coupon amblemleri için kimsenin para ödememesi gerektiğini açıkladı. Bungie Day kapsamında herkese ücretsiz olarak verilecek bu amblem, bir sürpriz niteliği taşıdığı için tüm çalışanların kalbini kırmış gibi görünüyor.

Dmg04, gönderdiği tweet içerisinde veri madencilerine seslenerek içeriklerinin sürprizlerini kaçırmamalarını rica etti. Tabii veri madencileri bu konu hakkında ne düşünecek, orasını tam olarak kestiremiyoruz...

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum