Bungie'nin Yeni Oyunu Marathon'un Yönetmeni Değişmiş

Şimdi haberimiz oluyor

Bungie, Destiny 2'nin son güncellemesi üzerinde çalışırken bir yandan da geçtiğimiz yıl tanıttığı Marathon isimli projesine hız kazandırıyor. "Extraction" tabanlı bir oyun olacak Marathon, kendisinden haber aldığımız son günden beri "değişmiş ve gelişmiş". Projenin başına 9 ay kadar önce, yakından tanıdığımız bir isim getirilmiş.

Şu sıralarda rekabetçi FPS dünyasının önemli parçalarından biri olan Valorant'ın yönetmeni Joe Ziegler, yaklaşık 9 aydır Bungie'nin yeni projesi üzerinde çalışıyor. 2022 yılında Riot Games'den ayrılan Ziegler, bu açıklamayı resmi Twitter hesabı üzerinden yaptı.

Hey everyone! Fun update: for the last 9
Months I’ve been working on Marathon as the game director. We’re still baking, but I’m excited to share with you more info on the game as we get closer and closer to bringing it to all of you.

— Ziegler (@Ziegler_Dev) March 19, 2024

Ziegler, yaptığı açıklamada 9 aydır projenin başında olduğunu dile getirerek oldukça heyecanlı olduğunu ifade etti. Hala oyun üzerinde çalıştıklarını söyleyen yönetmen, yakın zamanda daha fazla bilgi ile karşımıza çıkacaklarını da ifade ediyor. İddialara göre Ziegler, projenin başına geçtiği günden beri oyunda önemli değişiklikler de yapmış.

Marathon'u merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
GwynBleidd
21 Mart 2024 11:35

Foto çok iyiymiş ksdfjslakdf

 

Parolamı Unuttum