Call of Duty: Modern Warfare, İlk Harita Güncellemesine Bugün Kavuşuyor

İki yeni harita oyuna eklenecek

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Call of Duty: Modern Warfare'in kaynak kodunda gizlenmiş 38 yeni harita bulunmuştu. İşte bu haritalardan ikisi bugün gelecek bir güncelleme ile birlikte oyuna eklenecek.

İlk harita standart modlara uygun 6v6 Shoot House haritası olacak. İkinci yeni haritamız ise Ground War moduna eklenecek Krovnik Farmland olacak. Haritaların tüm platformlarda aynı anda çıkış yapacağını da belirtelim.


Satırları yazdığım esnada oyuna 12GB'ı aşan bir güncelleme geldiğini görebiliyorum. Bu güncellemenin içerisinde haritalar ile birlikte silah düzenlemeleri de yer alacak. Son dönemlerde büyük bir baş belası haline gelen Claymore'lar ve pompalı tüfeklerin düzenleneceği söyleniyor.

Bildiğiniz üzere pompalı tüfekler oyunun betasından beri çok kuvvetli oldukları için eleştiriliyorlar. Özellikle 725 isimli pompalı tüfek zaman zaman adeta bir keskin nişancı tüfeği gibi kullanılabiliyor. Bu durumun ardından gelen tepkileri değerlendiren Infinity Ward, topluluk yöneticisi Ashton Williams'ın ağzından bu sorunların düzeleceğine dair bir açıklama yayınlamıştı.

Bakalım bu güncelleme temel sorunları ortadan kaldırabilecek mi...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum