Call Of Duty: Vanguard Season 4 İle Efsanevi Zombi Haritası Geri Dönüyor

Bekleyenler olduğunu biliyoruz

Uzun süre bizi Modern Warfare'a boğan Call of Duty serisini bir kez daha geçmişe götüren ilk oyun World at War olmuştu. Oyunun yapısı ve senaryosu hala konuşuluyor olsa da, World at War'u CoD serisinin ortasına yerleştiren oyun modu "zombies" oldu. O günden beri zombilerden kurtaramadığımız CoD serisi, bu geleneğine bugün de devam ediyor.

Bildiğiniz üzere CoD geliştiren iki farklı stüdyo mevcut. Bunlardan zombi modu ile eşleştirileni Treyarch Studios, son oyunları Vanguard'ın yeni sezonu için hazırlanmaya başladı. Uzun bir süredir güncelleme almayan Vanguard'ın zombi modu, yeni sezon ile birlikte köklerine dönerek Shi No Numa haritasını oyuncuların beğenisine sunacak.

World at War'un ikonik zombi haritalarından biri olan Shi No Numa, yeni nesil versiyonu ile 22 Haziran'da kapılarını açacak. Treyarch haritanın eski yapısını koruyacağını fakat yeni sürpriz yumurtalara ve hikaye parçalarına sahip olacağını açıkladı. Haritanın tüm detaylarını ise ancak yeni sezon başladığında öğrenebileceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum