Call of Duty: WW2 için Özel Beta Detayları Sunuldu

Üç harita, üç mod ve yeni sınıf yaratma sistemi Divisions'ı deneme fırsatı!

Uzun süren uzay yolculuğundan sonra nihayet köklerine dönmeye hazırlanan Call of Duty: World War II için Sledgehammer Games, beta detaylarını biz değerli hayranlarına sundu.

PlayStation ve Activision arasındaki sözleşme gereği ilk olarak PlayStation 4 için özel beta gerçekleştirilecek. Bu beta 25 Ağustos günü başlayacak ve tamamen hafta sonuna özel bir beta olacak. Sonraki hafta yani 1 Eylül günü ise PlayStation 4 kullanıcılarıyla beraber Xbox One kullanıcıları betaya erişim sağlayacaklar. PC tarafı için herhangi bir beta bilgisi özellikle sunulmadı.

Betanın içeriği ise oldukça zengin gözüküyor. Kullanıcılara oynanabilir üç harita sunulacak. Bunlar; Du Hoc, Ardennes ve Gibraltar. Oyunculara sunulacak modlar ise; Team Deatmatch, Hardpoint ve Domination olacak. Ancak, ne yazık ki sıklıkla bahsedilen Headquarters modu betada yer almayacak.

Ayrıca Savaş Modu (War Mode), saldırı/savunma (attack/defend) modunun yeni hali olarak betada yer alacak. Operasyon kısmında ise Breakout Operasyonu yer alacak.

Call of Duty: WW2 ile birlikte hayatımıza girecek olan ve sınıf yaratma (create-a-class) sisteminin yerini alacak olan Divisions sistemini de bu betada deneyebileceğiz. Divisions sisteminde beş adet bölüm yer alacak. Bu bölümler; Infantry, Expeditionary, Airborne, Armoured ve Mountain Division olarak adlandırılmakta. Buna ek olarak, silah ilerlemeleri ne yazık ki kısıtlı olacak ve tüm silahlar kullanıcılara sunulmayacak. Ayrıca, Scorestreaks ve Temel Eğitim Becerileri (Basic Training Skills) betada mevcut olmayacak.

Son olarak, Sledgehammer Games beta ile ilgili daha fazla detayı ve oyunun içeriğinin bir kısmını Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenecek olan Gamescom'da canlı olarak bizlere sunacak. Bu canlı yayın 22 Ağustos Salı günü Türkiye saati ile 20:00'da başlayacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum