Activision Resmen Duyurdu! Call of Duty: WWII Geliyor!

Call of Duty köklerine geri dönüyor!

 Activision'ın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşım ile yeni Call of Duty oyununun Call of Duty: WWII olacağı ve 26 Nisan'da düzenlecek canlı yayın ile oyunculara tanıtılacağı duyuruldu!

Bahsi geçen canlı yayın için verilen tarih 26 Nisan (TSİ 20:00). Platform konusunda "Şuradan yapacağız." gibi bir açıklama yapılmadı, fakat büyük ihtimalle Twitch üzerinden yapacaklardır. Ki, tarih yaklaştıkça sizleri konuyla ilgili bilgilendiriyor olacağız.

Yakın döneme kadar en popüler oyun serilerinden biri olan Call of Duty, yapılan seçimler ve seride izlenen yol açısından oyuncuların büyük tepkisini almıştı. Hem bu tepkilerden, hem de Battlefield'in hamlelerinden sonra aklına başına toplayan Activision ise "Köklerimize döneceğiz." açıklaması ile hem hayranlarının gönlüne su serpmek, hem de gidenleri geri döndürmek istemişti. İşte tüm bu bahsettiklerimin cevabını 26 Nisan'da hep beraber alacağız.

Umarım Activision bu sefer kartlarını doğru oynar ve bize, size, yani oyunculara istediğini verir; efsaneyi geri döndürür.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum