Advertisement

Call of Duty: WWII'da Normandiya Çıkarması Olacak - Co-op Modu Da Var!

D-Day mi dediniz? Omaha Plajı çıkarmasının tadı ağzımızda hala...

 Call of Duty: WWII ile köklerine dönecek olan seriden heyecan verici haberler gelmeye devam ediyor. Aslında oyunun sızan kapağı bunu zaten vurguluyordu, ancak Normandiya Çıkarması'nın en gerçekçi ve kanlı sahnelerini oynayacağımız kesinleşti.

Medal of Honor: Allied Assault'taki Omaha Plajı Çıkarması'ndan bu yana adam akıllı bir çıkarma sahnesi oynamadık bence. CoD 2'deki The Battle of Pointe du Hoc vardı diyenler olacaktır, ancak bu Normandiya Çıkarması'nın çok küçük ve nispeten hafif kalan bir bölümüydü. Er Ryan'ı Kurtarmak filmini izleyenler hatırlar, bu çıkarma aslen ne kadar korkutucu ve insanlığımızı sorgulatan cinsten bir savaş alanıydı...

> Call of Duty: WWII'den İlk Ekran Görüntüleri

CoD: WWII'nin çok oyunculu modu da beklentileri artırdı. Gereksiz ve oyunun atmosferini bozan kozmetiklerden uzak duracaklarını düşünüyorum. Bu kadar ciddi bir konseptte rengarenk şeyler sunmayacaklardır diye umuyorum. Bizi İkinci Dünya Savaşı'nın en ikonik bölgelerinde savaştıracak oyun, aynı zamanda çok oyunculu modunda da savaşın atmosferini kusursuz bir şekilde, CoD tadıyla yansıtmayı planlıyor. Üstelik CoD: WWII ile birlikte eSpor'da da daha aktif olmak istiyorlar. 

Bu bilgilere ek olarak oyunda Co-op modunun da olacağını belirteyim. Bu da savaştaki kardeşlik hissine bir gönderme olabilir, en yakın arkadaşlarımızla bu atmosfere geri dönmek ve hikaye modunu birlikte oynamanın keyfi de ayrı olacaktır.

Lütfen Activision, lütfen Sledgehammer... Bu oyunu batırmayın, çok uzun süredir bu geri dönüşü bekliyoruz. 2.5 yıl boyunca oyun üzerinde çalıştığınızı söylüyorsunuz, bunca emek sonunda yine aynı Call of Duty oyununu koymayın önümüze. 

> Popüler Oyun Firmalarının İlk Oyunları 

Ha bu arada, oyunu ön sipariş ile temin edecek oyuncuların kapalı betaya katılma hakkı kazanacağı da belirtilmiş ancak bunlar hep sızıntı ve bu tip bilgileri garanti olarak ele almamak lazım. Kutunun üzerinde yazan tarihe göre oyun 3 Kasım'da PC, PS4 ve Xbox One'a çıkış yapacak. 

Activision ve Sledgehammer, 26 Nisan'da Türkiye saati ile akşam 8'de oyunu resmi olarak tanıtacak. Biz de Oyungezer ekibi olarak duyurulan her içeriği anında sizlerle paylaşacağız. Bizi takipte kalın sevgili Oyungezerler!

IMG 4781

YORUMLAR
Parolamı Unuttum