Call of Duty: WWII'nin İlk Ekran Görüntüleri Sızdı

Görseller bile havaya sokmaya yetti...

 Call of Duty serisi özüne dönüyor dediklerinde hepimizin kafasında soru işareti oluşmuştu. Modern ve alternatif uzay hikayeleri hepimizi artık sıkmaya başlamıştı. Nitekim Activision'ın dün yaptığı açıklamayla ortalıkta dönen dedikoduların gerçekliği ortaya çıktı. Call of Duty serisi resmi olarak İkinci Dünya Savaşı'na geri dönüyor.

Malumunuz CoD: WWII ismi yaklaşık bir ay önce sızdı ve dün itibari ile resmileşti. Ancak Activision'ın başı sızıntılardan yana ağrımaya devam ediyor. Oyunun resmi tanıtımını 26 Nisan'da Türkiye saati ile akşam 8'de yapacak olan Activision, oyunun görsellerini ve fragmanını da bu tarihte paylaşacaktı ancak ekran görüntülerinden bazıları şimdiden sızdı.

cod-wwii-1

callofduty-wwii-3

callofduty-wwii-2

Call of Duty'nin kendi resmi internet sitesinden sızan ve kısa sürede kaldırılan bu görsellerin ne yazık ki çözünürlükleri bir hayli düşük. Oyunun yapımcısı Sledgehammer Games'tan gelen açıklamada COD: WWII'nin şu ana kadarki en büyük CoD oyunu olacağı belirtilmişti. Sızan görsellerin altında yazan bilgilere göre Activision, COD: WWII ile birlikte eSpor arenasına da büyük ağırlık vermeyi planlıyor. Aynı zamanda farklı bir eşya toplama sistemi ve tecrübe kasma bonusları da olacak gibi gözüküyor.



Oyunun çıkış tarihi de 3 Kasım 2017 olarak sızdı, ancak bu konu hakkında henüz resmi bir bilgi yok. CoD: WWII PC, PS 4 ve Xbox One için çıkış yapacak.

26 Nisan'da yapılacak olan canlı yayında açıklanacak olan her bilgiyi ve fragmanı, ekran görüntüsünü eş zamanlı olarak burada da bulacaksınız sevgili Oyungezerler. Bu sebeple bizi takipte kalın!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum