Carmen Sandiego Animasyon Dizisinden İlk Fragman

Neredesin sen bacım yine?

Bilenler bilir, ta Commodore 64 zamanlarından beri ortamlarda dolaşır Carmen Sandiego oyunları. Aslında temelinde basit bir eğitim oyunudur. Oyuncular dünyanın çeşitli yerlerini gezer, buralar hakkında yeni bilgiler edinir ve topladıkları ipuçlarıyla büyük bir hırsız olan Carmen Sandiego ile çetesini tutuklamaya çalışır.

1986’da Where in the World is Carmen Sandiego? ile başlayan seri sonrasında Amerika, Avrupa gibi ülkelerle devam etmiş, hatta zamanda geri gidip uzaya bile çıkmıştır. Öyle ki 2012’ye dek pek çok eğitici oyuna konu olmuştur sevgili hırsızımız. Tüm bu seri boyunca Carmen de hafif bir değişim yaşayıp aslında kötü ruhlu bir hırsız olmadığı, değerli şeyleri sırf heyecan olsun diye çaldığı vurgulanmıştır.

İşte Netflix mütemadiyen kırmızı giyinen bu karizmatik hırsızımızı şimdi de bir animasyon dizisi olarak ekranlarımıza taşımaya hazırlanıyor. Bu kez Carmen’in geçmişine gidecek ve hırsızlık mesleğine nasıl başladığına şahit olacağız. Tabii belli başlı değişiklikler eşliğinde…

Netflix’in Carmen’i büyük bir hırsız olma hayaliyle gizli bir okulda eğitim gören ancak hırsızlığın bazı insanları büyük bir kedere, hatta bazen de ölüme sürüklediğini keşfedince bundan vazgeçen biri olarak portre ediliyor animasyonda. O artık hızsıları soyan bir hırsızdır ve kendini masumları eski meslektaşlarının kötülüklerinden korumaya adamıştır.

Carmen’i Gina Rodriguez’in seslendirdiği çizgi dizi 18 Ocak’tan itibaren gösterime girecek. İlk fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum