Castle of Illusion’dan İlk Görüntüler Yayınlandı

Ne varsa eskilerde var...

Castle of Illusion ismi bazılarınıza (merhaba dinozor) tanıdık gelmiş olabilir, 1990 yılında SEGA Genesis için çıkan bu platform oyunu zamanında acayip yüksek notlar almıştı. Disney her ne kadar Epic Mickey: Power of Illusion ile bu başarıyı taklit etmeye çalışsa da bunu pek becerebildiğini söyleyemeyiz. Peki Castle of Illusion’ın ruhunu en iyi ne yansıtabilir? Elbette yeni bir Castle of Illusion!

Sega’nın fuarda yayınladığı ilk görüntüler bu Genesis klasiğinin 3D, HD yapımı halinin PC, Xbox 360 ve PS3’te nasıl görüneceğini gözler önüne seriyor. Sega’nın hazırladığı ve iki bölümden oluşan özel demo oyunun sadece yana ilerlemeli kısımlarını göstermiş olsa da bölüm sonu canavarıyla olan dövüşlerin serbestçe dolabilecek 3D ortamlarda geçeceğini biliyoruz. Bakalım Genesis’teki düşmanlar e gibi yeteneklere sahip olarak karşımıza çıkacaklar.

SEGA yetkilileri oyunun hardcore oyuncular için hazırlanan hardcore bir oyun olduğunu üstüne basarak söylüyor. İçinde Miki Fare bulunan bir oyun ne kadar zor olabilir, onu da göreceğiz bakalım. 

Sega Castle of Illusion 1 

Sega Castle of Illusion 2

Sega Castle of Illusion 3

Sega Castle of Illusion 4

Sega Castle of Illusion 5

YORUMLAR
Parolamı Unuttum