Castlevania: Lords of Shadow'un Yapımcılarından Yeni Bir Oyun Geliyor

Bakalım başarılı olabilecek mi?

343 Industries, Rockstar ve Mercury Steam’in eski yapımcılarından oluşan bir grubun kurduğu Zerouno Games, ilk oyunları Holmgang: Memories of the Forgotten için sizlerden yardım istiyor. Cell-shade grafikleri ile dikkat çeken Holmgang, gerçek dünya mitolojilerini hayata taşıyan bir aksiyon-macera oyunu olacak.

Yapımcıların Dead Cells ve God of War gibi oyunlardan esinlenerek ürettiği bu dünyada, Dracorum isimli bir evrene giriş yapıyoruz. Bizlere üç farklı kahramanı oynama imkanı sunan Holmgang’de hedefimiz, Emperor Hazulem ve ordusunu alaşağı etmek olacak. Bu üç farklı kahraman arasında Valentina isimli bir Amazon savaşçısı, Tatsu isimli bir samuray ve Kandar isimli bir Viking kabilesi üyesi olacak.

Yapımcıların açıklamalarına göre oyun aslında bir öğrenci projesi olan Memories of the Forgotten’ın tam teşekküllü haline dönüşecek. Hikayesi ve akışı derinleştirilen proje, Zerouno Games yapımcılarının önderliğinde farklı bir evrene yelken açacak. Holmgang’in Kickstarter sayfasında oyunun Castlevania: Lords of Shadow’dan ilham aldığının altı çizilmiş.

Oyunun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Holmgang: Memories of the Forgotten gün içerisinde proje detayları ile de karşımıza çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum