CD Projekt’ten Gizli Mesaj Var!

Evet, yine…

CD Projekt RED çalışanları geleneği bozmadı ve 5 Haziran’da yayınladıkları Witcher videosunun içine yine gizli bir mesaj sıkıştırmayı ihmal etmedi. Oyun hakkında pek çok detayı açıklığa kavuşturan mesajın çevirisi şöyle:

"Sizi özledik!

Bugün Witcher 3: Wild Hunt’ın üçüncü videosuna bir göz attık. Umarız beğenmişsinizdir! (Beğenmek ne kelime, dibimiz düştü – İhsan)

Oyunda çok daha fazlası var ama her şeyi iki buçuk dakika içerisinde göstermek kelimenin tam anlamıyla imkânsız. En önemlisi, size ana karakterlerimizi göstermiş olmamız:

Geralt’ın yakın arkadaşları ve dünyada kalan son Witcherlardan bazıları. Vesemir, Eskel ve Lambert oyunda büyük bir rol oynayacak. Ünlü kale Kaer Morhen de öyle. Aynı zamanda ünlü ozan Dandelion’ı ve büyücü Triss Merigold’u da şöyle bir gördünüz. Nilfgaard İmparatoru Emhyr Var Emhyreis, yani Witcher dünyasındaki en güçlü adam da boy gösterdi. Sesini tanıdınız mı?

Ve Ciri de var!

Ve Yennefer!

Bu arada, eğer seriye yabacıysanız endişelenmeyin; oyun size bilmeniz gereken tüm bilgileri verecek ve hiç vakit kaybetmeden karakterleri sevmeye (ve de onlarla savaşmaya) başlayacaksınız!

Bir de oyun mekanikleri hakkında pek çok soru soruyordunuz ve artık bunlardan bazılarına cevap vermeye hazırız:

Evet, at sırtında savaşabileceksiniz.

Arbalet. Evet, Geralt’ın uzak mesafeli bir silahı var. Çünkü canavarlar uçuyor ve onları kılıcınızla şişleyemezsiniz.

Yüzmeyi ve yelken açmayı hatırladınız mı? Aynı zamanda denize de dalabilecek ve pek çok gizli şey arayabileceksiniz. Oyunda keşfedilmeyi bekleyen kocaman bir sualtı şehri var. At yarışı yapmak isteyen var mı peki?

Aynı zamanda biraz daha oyun içi müziği duydunuz. Bu parça Marcin Przybyłowicz ve Percival tarafından bestelendi. Geri bildirimlerinizi forumumuzda, Facebook’ta, Twitter’da vs görmek isteriz.

The Witcher 3 Wild Hunt Ekibi

CD Projekt RED

Not: Witcher 3:Wild Hunt Collector's Edition videosunu gördünüz mü? Figür hakkında ne düşünüyorsunuz?

Not: Eğer daha fazlasını görmek istiyorsanız lütfen sabırlı olun, ısınmaya daha yeni başladık!"

YORUMLAR
Parolamı Unuttum