CD Projekt RED Oyuncuları Sevindirmeye Devam Ediyor

The Witcher 2’de tarot kartı yok diye üzülenler, alın size fırsat!

Kullanıcılarına geçtiği kıyaklar olsun, harika GoG servisleri olsun CD Projekt’in sevilmeye değer ne kadar meziyeti olduğu hepimizce malum. Şimdi ise Polonyalı firma bunlara bir yenisini ekledi. The Witcher 2’yi yaratmakta kullanılan REDkit (şuan Açık Beta’da olmakla beraber) bedava olarak kullanılmaya sunulmuş ve resmi sitesinden indirilebilir vaziyette.

REDkit acemisinden tecrübelisine herkese çeşitli görevler, mekânlar ve karakterler tasarlamak için yeterli seçenekler veren oldukça gelişmiş bir program. The Witcher 2 için modlar yapabileceğiniz gibi, isterseniz en baştan yepyeni bir oyun da yapabilirsiniz. (Yapabileceğiniz oyunun konusu Daltonların hapisten kaçması bile olabil-ah, nereden geldi o taş?)

“CD Projekt RED’e göre RPGler her zaman harika hikâyeler anlatmakla ilgili olmuştur. Farklı kollara ayrılan çizgisellikten uzak hikâyeler Witcher oyunlarını bu kadar popüler yapan şey ve şimdi bunları yaratabilme gücünü oyunculara da vermek istiyoruz. Fanlarımız yıllardır bize oyunlarımız olabilecek en iyi şekilde yapabilmemizde yardım etti. REDkit onları oyun geliştirmekte partnerimiz yapışımızın bir parçası.” -CD Projekt RED patronu Adam Badowski.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum