CD Projekt, Tek Kişilik Oyunlarda Mikro Ödemenin Yeri Yok Diyor

İçimiz rahat olabilir

CD Projekt CFO'su Piotr Nielubowicz, firma olarak tek kişilik oyunlar söz konusu olduğunda mikro ödemenin bu oyunlarda yeri olmadığı görüşünde olduklarını söyledi.

StockWatch.pl'e konuşan Nielubowicz stüdyonun bu konudaki duruşunu net biçimde açıklarken, çok oyunculu oyunlarda ise CD Projekt'in bu yolu benimseme ihtimaline kapıyı kapamadıklarını da eklemiş.

Nielubowicz'in açıkladığı bu görüşler eski CEO Adam Kicinski'nin bundan birkaç sene önce yaptığı açıklamalarla da örtüşüyor. Kicinski de amaçlarının insanların para harcamaktan mutlu olacakları biçimde parasallaştırma tasarımı yapmak olduğunu söylemişti. Ama burada da kast ettiği çok oyunculu oyunlar, yani CDPR'ın gelecekteki tek kişilik oyunları da kozmetik veya farklı biçimlerde mikro ödemeler içermeyecek gibi görünüyor.

CDPR geçen gün de yan görev yazmaktaki becerelerinin sırrının, ekibin sunduğu fikirlerin %90'ını geri çevirmek olduğunu söylemişti. Hatta baş görev tasarımcısı Paweł Sasko iyi birt tasarımcının fikirlerinin sadece %10'unun kabul gördüğünü eklemişti. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum