Christian Bale Dördüncü Batman Filmine Sıcak Bakıyor

"Nolan'la her şeye varım ben"

Christopher Nolan'ın Dark Knight üçlemesi muhtemelen Batman külliyatının beyaz perdedeki en başarılı dönemiydi. Sonrasında DC/WB ortaklığı Ben Affleck ile birlikte Pelerinli Süvari'yi yeni bir döneme sokmak istedi ama başarılı olamadı. En nihayetinde Robert Pattinson'un çıtır Bruce Wayne'i ile birlikte yere daha sağlam basan bir dönem başladı. Nolan'ın prensi Christian Bale ise kariyerine Marvel Sinematik Evreni ile devam ediyor, önümüzdeki Thor filmi Love and Thunder'da Tanrı Kasabı, Gorr'u canlandıracak olan Bale, Batman rolünü ise unutamıyor.

Şartların yerine gelmesi halinde dördüncü Batman filmine sıcak baktığını söyleyen Bale, "Bana göre bu bir Chris Nolan meselesi. Eğer o tekrar yapmaya karar verirse ve tekrar benim yolumu seçerse bunu değerlendiririm. Çünkü o filmler her zaman ikimizin arasında olan bir anlaşmaydı ve buna sadık kalmak isteriz. Daha önce birbirimize sadece üç tane yapacağımızı söylemiştik. Sonrasında ben de kendime sadece Chris ile bunu yapacağım sözünü verdim." diyerek Christopher Nolan'a ufak bir çağrıda bulunmuş.

Tabii Nolan'ın bu kadar sene sonra yeniden bir Batman filminin başına geçmesi pek yakın bir ihtimal değil. Zira usta yönetmenin kafasında çok daha farklı ve akıl uçuklatan projeler var. Lakin eğer günün birinde gezegenler hizaya gelir, her şey yolunda giderse yeniden bir Nolan-Bale işi Batman filmi izlemek epey güzel olabilir. Zira Pelerinli Süvari'nin Nolan'ın vizyonuna yakışacak daha bolca hikayesi bulunuyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum