The Batman 2 Resmen Duyuruldu!

Matt Reeves'in hayalleri gerçek oluyor

CinemaCon 2022 etkinliği dolu dolu geçmeye devam ediyor. Pandemi döneminde yaşanan tüm olumsuzlukların ardından salonların eski günlerine dönmeye başlaması, film sayılarının artması derken ufukta bizi bekleyen bolca film var. Sektörün devlerinden Warner Kardeşler de bir panel düzenledi. Panelin en güzel haberi ise The Batman'den geldi. Matt Reeves'in Batman serisi resmen devam filmine kavuştu.

Gişede 750 milyon doları devirerek büyük bir başarıya imza atan The Batman'in HBO Max başlangıcı da yayın servisinin en büyük film açılışı olmuştu. Tüm bu başarılı süreç WB'yi devam filmi yapmaya ikna etmiş. Warner Bros. grup başkanı Toby Emmerich, Matt Reeves'in yeniden yönetmen olarak The Batman 2'de görev alacağını da doğruladı. Henüz resmi bir vizyon tarihine sahip olmayan film için potansiyel senaryo teorileri de hız kesmeden hayranlar arasında tartışılmaya başladı.

"Matt, bizim en sevdiğimiz ve en ikonik süper kahramanlarımızdan birisini ele alıp taze bir vizyon ile ekrana taşıdı. Hayranların ve sizin inanılmaz desteği sayesinde dünya genelinde gişe rekorları kırmayı başardı. Bu da size bu heyecan verici haberi verme nedenlerimden birisi. Matt, Rob Pattinson ve tüm ekip izleyicileri The Batman 2 ile birlikte yeniden Gotham'a götürecek." diyen Emmerich'in açıklamaları büyük heyecan yarattı. 

Tüm destekleri için hayranlara teşekkür eden yönetmen Matt Reeves ise tekrar Batman dünyasına gireceği için çok mutlu olduğunu belirtti. The Batman'in son sahnesinde Joker'in ortaya çıkması devam filmi için çok daha farklı bir yolun bizleri beklediğini işaret ediyor olabilir. Bir diğer potansiyel teori ise Court of Owls'un devreye girip, Pattinson usulü taze Batman'e hayatı zindan etmesi. Öte yandan aynı evrende geçecek olan bir Penguen yan dizisi de bizleri bekliyor. WB/DC ortaklığı her ne kadar ana DCEU evreninde büyük bir kaos yaşasa da The Batman ile başlayan bu yeni evren çok daha kaliteli ve sağlam temellere oturacak gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum