HBO Max, Batman Aztek Animasyon Filmi İçin Kolları Sıvadı

Bazen şaka yapıyorlar zannediyorum, sonra gerçek çıkınca daha güzel oluyor

Çizgi roman sayfalarında görüp hayran olunan karakterlerin ekran adaptasyonlarında epey ilginç şeylerle karşılaşabiliyoruz. Superman ile birlikte DC'nin iki lokomotif karakterinden birisi olan Batman de bu popülerliğinin karşılığında her türlü medyada çok farklı şekillerde karşımıza çıktı, çıkmaya da devam edecek. Artık HBO Max'in de aktif bir şekilde hayatımıza girmesiyle birlikte Pelerinli Süvari'yi çok değişik formlarda izleyeceğiz. Bunlardan bir yenisi bizi Latin Amerika'ya götürüyor. 

37. Guadalajara Uluslararası Film Festivali sırasında duyurulan habere göre Aztek usulü bir Meksikalı Batman bizleri bekliyor. Batman Azteca: Choque De Imperios yani Batman Aztek: İmparatorluğun Çatışması isimli animasyon filmin siparişi HBO Max tarafından verilmiş. Aztek kültürüyle harmanlanmış bir Batman hikayesi izleyeceğimiz filmin hikayesi ise orijinal olacak. Daha önce çizgi romanlarda görmediğimiz ve muhtemelen görmeyi tahmin de etmediğimiz bir Batman varyantıyla karşı karşıyayız. Warner Bros Animation ile birlikte Warner Kardeşlerin Latin Amerika stüdyosu Particular Crowd'un ortak çalışması sonucunda izleyeceğimiz filmden ilk detaylar da ortaya çıktı.

Kara Şövalye'yi Mezoamerika'ya götürecek olan film tamamen yerel yeteneklerle yapılacak. İspanyolca olarak çıkış yapacak olan filmin çekimleri ve tüm hazırlıkları da Meksika'da yapılacak. Seslendirmen kadrosu için de yine Meksika yerlileri kullanılacak. İspanyollar tarafından genç yaşta babası öldürülen Yohualli Coatl isimli karakterin babasının intikamını almasını konu alacak olan filmde kilit isimlerden birisi de Yarasa Tanrı olan Tzinacan olacak. Meksika usulü Alfred'imiz ise Acatzin isimli bir mentor. Filmin yönetmenliğini ise Juan Meza-Leon üstlenecek. Gotham'da başlayıp an itibariyle Meksika'da devam edecek olan Pelerinli Süvari'nin yeni filminin yayın tarihi ise henüz açıklanmadı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum