Christian Bale, Thor: Love And Thunder'ın Kötü Adamı Olacak

Yeterince uzun yaşarsan kötü adama dönüşürsün

Marvel ile DC arasında çizgi romanlarda başlayan rekabet uzunca bir süredir beyaz perdede de devam ediyor. Christopher Nolan'ın Batman üçlemesiyle bu alanda DC öndeydi diyebiliriz ancak MCU'nun başlayıp, büyümesiyle birlikte Marvel/Disney ortaklığı tahtı kimselere bırakmıyor. Nolan üçlemesinin Bruce Wayne'i Christian Bale de artık bir MCU oyuncusu olarak karşımıza çıkacak. Uzun süredir söylenti olarak gündemde kalan Bale'in Thor: Love and Thunder'da yer alacak olması artık resmiyete dökülmüş gibi gözüküyor.

Yeni Thor filminin yıldızlarından Valkyrie karakterini canlandıran Tessa Thompson yaptığı açıklamada, "Christian Bale bizim filmimizde kötü adamı canlandıracak ve bu fantastik bir şey olacak. Senaryoyu okudum. Sizlere çok fazla bir şey söyleyemem ama çok eğleneceğiz, Taika Waititi yazıyor ve yönetiyor, bazı tanıdık yüzler ve yeni oyuncuların bir arada olacağı bir iş olacak." diyerek Bale'in Love and Thunder filminin kötü adamı olacağını doğruladı.

Tabii filmde hangi kötü adamın yer alacağını henüz ekip dışında kimse bilmiyor. Bu yüzden Christian Bale'in hangi karakteri canlandıracağını kestirmek güç. Tessa Thompson da bu konuyla ilgili hiçbir ipucu vermemiş. Marvel Sinematik Evreni'nin ilk dördüncü karakter filmi olan Thor: Love and Thunder, 5 Kasım 2021'de vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum