Christian Bale'den Robert Pattinson'a Batman'lik Tavsiyesi!

Kural 1: Boğaz pastilini unutma

Batman karakterini sinema tarihi boyunca çeşitli aktörler canlandırdı, hepsi de Batman'e irili ufaklı izler bırakmayı başardılar. Ancak muhtemelen tarihin en başarılı Batman performansını Christopher Nolan'ın Dark Knight üçlemesinde Christian Bale tarafından izledik. Şimdiyse yeni Batman, Robert Pattinson olacak. 

Robert Pattinson'a bu konuda ilk tavsiyeler işin en iyisinden geldi, Bale yeni filmi Ford v Ferrari'nin tanıtımı sırasında Variety'e verdiği röportajda Pattinson'un Batman olması hakkında konuştu ve genç aktöre tavsiyelerde bulundu.


Pattinson'un oldukça iyi bir tercih olduğunu belirten Bale, İngiliz aktörün oldukça ilginç ve güzel işler yapacağını düşündüğünü belirtti. Başarılı aktörün, yeni Batman'e en büyük tavsiyesi ise oldukça eğlenceli, "Kendi başına işeyebilmesi gerekiyor. Çünkü eğer kendi başınıza işeyemiyorsanız kendinizi bir süper kahraman gibi hissetme şansınız olmuyor." diyen Bale, Batsuit'i giymenin sanıldığı kadar kolay olmadığını da belirtti. 

Matt Reeves'in yazıp yöneteceği yeni Batman serisinin ilk filmi 25 Haziran 2021'de vizyona girecek. Robert Pattinson, kostümle ne yapar bilemeyiz ama üstündeki sorumluluk çok fazla. Muhtemelen Christian Bale'in kendini övmesi ona biraz moral kazandırmıştır ancak vampirlikten Batman olmaya geçen yolda çok daha sıkı çalışması gerekiyor. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum