Cities: Skylines 2, En Gerçekçi Şehir Yönetim Oyunu Olmaya Geliyor

Yapımcı ekip iddialı…

Bir süredir beklenen duyuru, dün akşam geldi; Paradox Interactive en sonunda Cities: Skylines 2’yi resmen duyurmuş oldu:

Dün akşamki programda Paradox Interactive CEO’su Fredrik Wester, Cities serisinin firma için öneminden bahsetti. Wester; Cities: Skylines’ın milyonlarca oyuncuya ulaştığı, sadece geçtiğimiz yıl içerisinde 5,5 milyon yeni oyuncuyla buluştuğunu ve bu sayede yeni oyunun da sağlam temeller üzerinde yükseldiğini belirtti.

Cities: Skylines 2, öncülüne göre gayet büyük bir oyun alanı sunacak gibi görünüyor. Orijinal oyunda şehrimizi 9 birim üzerinde kurabiliyorduk, modlarla bu sayı 81’e çıkıyordu. Yeni oyundaysa bu sayının 150’ye yükseldiği söyleniyor. Bu bilginin kaynağı ise; Xbox’ta oyunun başarım listesinde yer alan “Everything the Light Touches” başarımı. Bu başarım, şehrinizi haritanın 150 birimi üzerine genişlettiğinizde elde edilebilecek.

Diğer başarımlar da benzer şekilde oyunda yer alacak bazı detaylar hakkında fikir veriyor. "Things Are Not Looking Up" başarımı bir fare istilasına, "The Size of Golf Balls!" başarımıysa dolu fırtınasına işaret ediyor. Trueachievements’ın ilgili sayfasından oyundaki bütün başarımlara göz atmanız mümkün.

Cities: Skylines 2; bu yıl içerisinde PC, Xbox Series ve PS5 için çıkış yapacak. Çıkış gününde Game Pass kütüphanesine eklenecek.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum