Thatgamecompany'nin Kurucusu Chen: ''Eski Oyunculara, Oyunları Tekrar Sevdirmek İstiyoruz.''

Kurucu Jenova Chen, eski oyuncuların oynamayı bırakmasına üzüldüğünü söyledi.

Journey ve Floweroyunlarının yapımcısı Thatgamecompany'nin ardındaki isim olan Jenova Chen, eski oyuncuların bir süre sonra zamanı bahane ederek oyunu bırakmalarına çok üzüldüğünü söyledi.

"Hepimiz oyunlarla büyüdük. Ancak eskiden oyun oynayan olan pek çok arkadaşımız, ilerleyen dönemlerde zamansızlığı bahane ederek oynamayı bıraktı. 10 sene önce ABD'ye ilk geldiğimde bu çok canımı sıkıyordu ve bu konuda bir şeyler yapmak istiyordum; ancak o zaman ne yapmam gerektiğini bilmiyordum. Sonrasındaysa, film okuluna giderek senaryo yazımı ve animasyon dersleri aldım."

"Oyun endüstrisi, film endüstrisinin ayak izlerini takip ediyor... 10 sene önce düşündüğümü gerçekleştirebilir ve insanları oyunlara yeniden aşık edebilirsem, gerçekten muhteşem olacak."

Thatgamecompany'nin bir sonraki projesi hakkında henüz pek bilgi yok ve en az iki sene daha ne olduğunu göremeyeceğiz. Chen'in amacı, projesini olabildiğince çok insana ulaştırmak ve birden fazla platforma çıkarmak; zira yapımcı, oyununun endüstriyi değiştirmesini umuyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum