Call Of Duty: Advanced Warfighter Türkçe Olsun

İsteyin, istediğinizi gösterin.

Oyunların Türkçe dil desteğine sahip çolmaları bir dereceye kadar alıştığımız, ama daha çok görmeyi istediğimiz bir özellik oldu artık.

Gerek Sony’nin girişimleri olsun, gerekse Oyun Çeviri ve Türkçe Çeviri gibi sitelerin çabaları olsun Türkçe oyunları eskiye nazaran daha çok görüyoruz. Ama kimi büyük isimler hâlâ bu kervana katılmış değil.

İşte, daha önce The Witcher 3 için girişildiği gibi Call of Duty: Advanced Warfighter’a dair de bir Change.org imza kampanyası başlatılmış durumda. Oyunun Türkçe dil desteğine sahip olmasını isteyen oyuncular sebepleriyle imza atabiliyorlar. tabii dubjal beklemeyin ilk etapta. İmza kampanyası altyazı için zaten.

Her ne kadar daha önce The Witcher 3 için açılan kampanya, CD Project RED’in ülkede yeterli bir potansiyel görmemesinden dolayı dikkate alınmamıştı. Ama bu sizi yıldırmasın. Belki Activision için planlar farklı olabilir.

Kampanya sayfasına buradan ulaşabilir, size de 7000’e yaklaşan insan arasında yerinizi alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum