CoD: Black Ops 3, PC'ye Biraz Sorunlu Çıktı

PC'de şahane olacak demiştiniz, oldu mu şimdi?

Call of Duty serisinin son oyunu Black Ops 3 sadece eski nesil konsollarda değil, PC'de de kendinden bekleneni veremedi. Ancak bu kez sorun grafiklerin kötü olması değil, bilgisayarlara acı çektirmesi.

Pek çok oyuncu Black Ops 3'te frame-rate düşüşü, durup dururken takılma, oyunun çöküp masaüstüne atması gibi teknik sorunlarla boğuşuyor. İşin sinir bozucu yanı sisteminizin yeni ve iyi olması performansa fayda etmiyor. GTX980 ekran kartına ve 16 GB RAM'e sahip kullanıcılar bile oyunun sıklıkla yavaşladığından şikayetçi. Yavaşlama sorununun aksiyon sahneleriyle de alakası yok zira silahların ateşlenmediği, sakin geçen anlarda bile oyun yavaşlıyormuş. Bazı intel i5 işlemcili bilgisayarlara has sorunlar da yaşanmakta. Yapımcı Treyarch frame-rate düşüşü yaşayan oyunculara FPS Cap'i 58'e çekip, Vsync'i kapatmayı öneriyor.

Anlaşılan oyunda ciddi bir bellek sızıntısı söz konusu. Haftasonu yayınlanan yama pek çok oyuncunun sorunlarını çözmemiş. Oturaklı bir yama yayınlanmadan oyunun verimli çalışması mümkün olmayacak gibi. Sorunlar düzelene dek Black Ops 3'ü alıp oynamanızı tavsiye etmiyoruz. Paranıza, zamanınıza yazık.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum