Commander Cody'i Kenobi Dizisinde Görebiliriz

Clone Wars esintileri

Star Wars hayranları tarafından merakla beklenen Obi-Wan Kenobi dizisi bugüne kadar çok defa ertelendi. Hatta ilk etapta film olarak görmeyi beklediğimiz yapım zaman içerisinde diziye dönüştü. Lakin hem bu fikir değişikliği hem de yaşadığımız pandemi süreci dizinin yapım sürecini epey uzattı. Ancak Disney/Star Wars ortaklığının Kenobi dizisi için oldukça güzel fikirleri var. Lucasfilm başkanı Kathleen Kennedy geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada dizinin tek sezondan oluşan bir mini dizi olacağını söyledi.

Son gelen haberler ise dizinin genişleyen kadrosunu işaret ediyor. Daha önce The Mandalorian dizisinin ikinci sezonunda Boba Fett'i canlandıracağı belli olan Temuera Morrison, Kenobi dizisinde Commander Cody'i canlandırabilir. Kessel Run Transmissions'un haberine göre Morrison, yeni dizide önemli bir rol oynayacakmış. Yaklaşık 15 yıl aradan sonra Revenge of the Sith'in ardından göreceğimiz Ewan McGregor'un Obi-Wan Kenobi'si dizisiyle birlikte pek çok gizeme de açıklık getireceğe benziyor. Cody'i prequel üçlemesinde görsek de karakterin asıl kendini ispatladığı yapım Clone Wars animasyon dizisi olmuştu.

Order 66'in de bir parçası olan Cody, o zamana kadar Obi-Wan ile güzel bir dostluk ilişkisine sahipti. Normalde dizide yer alacak olması geriye dönüş sahnelerine işaret olabilirdi. Ancak dizide önemli bir rol oynayacak olması ve dizinin üçüncü ile dördüncü film arasında geçecek olması Kenobi ile Cody'nin yollarının tekrar kesişeceği anlamına geliyor olabilir. Hayden Christiansen'in de Anakin Skywalker olarak geri dönüş yapabileceği dizi Star Wars adına oldukça önemli bir yer tutuyor. 

YORUMLAR
cavegamer3530
28 Ağustos 2020 09:25

Cody e kesin net bir son yazsalar iyi olacak order 66 den sonra kaminoya yeni stormtrooperları eğitmeye yolladıklarını onunda bundan hiç memnun omadığını kaminoda starkiller olayı olduğunda da öldüğünü varsayıyordu okuduğum yer.

Parolamı Unuttum