Control'ün Satışları 2 Milyonu Aştı

Kasım ayı, Control'ün ayı oldu

2019 yılının sürprizlerinden biri olan Control, Remedy'nin yarattığı gizemli dünyaya dönmek isteyenler için bir çıkış kapısı olmuştu. Aldığı olumlu eleştiriler ile 2019'un sevilen oyunları arasına girmeyi başaran Control, hareketli bir 2020 yılını da geride bırakmak üzere.

Remedy'nin iletişim sorumlusu Thomas Pruha'nın şahsi Twitter hesabından paylaştığı bilgilere göre oyun 2 milyon kopya satış rakamına ulaşmayı başardı. 15 aylık süreç içerisindeki en hareketli ayın geçtiğimiz Kasım ayı olduğunu belirten geliştirici, bu başarısı ile gurur duyuyor.

Bir oyunun, çıkışından 15 ay sonra böyle bir başarıya ulaşabilmesi oldukça ilginç. Fakat Control'ün bu başarı rotasında önemli kilometre taşları ile karşılaştığını da hatırlatmak gerek. Oyunun Steam'e geçişi ancak geçtiğimiz Ağustos ayında gerçekleşmişti. Bu noktada satışlarını artıran Control, tüm DLC'leri içeren Ultimate Edition ile birlikte bu artışı desteklemişti.

2019 yılında çıkış yapmış olmasına rağmen Nvidia'nın Ray Tracing sistemini en iyi şekilde kullanan oyunlardan biri olan Control, markanın 3000 serisi yeni ekran kartlarının satışa çıkması ile birlikte de satışlarında yükseliş görmüştü.

YORUMLAR
allalla
10 Aralık 2020 15:45

fiyatı 100 TL altını görse de alıp deneyimlesek.

Parolamı Unuttum