Criterion Games, “Yeni Bir Burnout Oyunu Yapmak İsteriz” Diyor

Ama henüz ortada bir şey yok

Criterion Games tarafından geliştirilen Need for Speed Unbound bu cuma günü oyun severlerle buluşuyor malumunuz. Oyunun nasıl bir performans göstereceğini merak ediyoruz elbette. Bunun cevabını almak için artık birkaç günlük bir bekleyiş kaldı.

Oyunun kreatif direktörü Kieran Crimmins, Eurogamer ile NFS Unbound üzerine bir röportaj gerçekleştirmiş durumda. Burada oyun hakkında görüşlerini paylaşıyor, ama bunun yanında Burnout da gündeme geliyor.

Burnout serisine geri dönülüp dönülmeyeceğine dair bir soru üzerine, “Şu anda yeni bir Burnout oyunu planlanmıyor. Ama stüdyomuzun en çok tutku ve bağlılık duyduğu iki oyunun Need for Speed ve Burnout olduğunu söyleyebilirim. Her ne kadar şu anda öyle bir plan olmasa da ileride yeni bir Burnout oyunu yapmak gerçekten keyifli olur” diyor.

Serinin hayranları için umut verici bir cevap olsa gerek, öyle değil mi? Ama sonuçta bu konuda son sözü Electronic Arts söyleyecek. EA'in elinde birçok yarış oyunu markası bulunuyor, Burnout da bunlardan birisi. Önümüzdeki dönemde seriyi yeniden ele almaya mı karar verirler yoksa Project Cars serisine yaptığı gibi fişini mi çekerler, bekleyip göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum